Ga direct naar: Hoofdinhoud
Bezoek

De tuin der lusten door Tiuri

Nieuwe Veste Breda

21 junitot23 juni 2024

Tiuri

Het zestiende-eeuwse meesterwerk De tuin der lusten van Jheronimus Bosch blijft veel mensen tot op de dag van vandaag fascineren. Al eeuwenlang vraagt men zich af waar Bosch zijn inspiratie vandaan haalde en wat de verborgen betekenissen in het schilderij zijn. Nog altijd roept het beroemde drieluik nieuwsgierigheid en spannende theorieën op. Stedelijk Museum Breda, Nieuwe Veste en Tiuri bundelen nu hun krachten om dit mysterie op eigentijdse wijze opnieuw tot leven te brengen.

Tiuri is een theatergezelschap, waarin ontwikkeling van ongekend talent van jongeren met een beperking centraal staat. Ze nemen je mee op reis door de drie luiken van De tuin der lusten. Dit doen zij aan de hand van de thema’s verleiding, samenzijn, vallen en opstaan.

De voorstelling van Tiuri vindt plaats in de binnentuin van Nieuwe Veste, ontmoetingsplaats voor taal creativiteit en kunst. Nieuwe Veste biedt een inspirerende plek om verhalen te vertellen en presenteert daarom met trots deze unieke interpretatie van De tuin der lusten.

  • Locatie: Nieuwe Veste Breda, Molenstraat 6.
  • Ticketprijs: € 15. Geeft zowel toegang tot voorstelling als tot Stedelijk Museum Breda.
  • Speeltijden:
    • Vrijdag 21 juni om 20:00 uur
    • Zaterdag 22 juni om 15:00 uur en 20.00 uur
    • Zondag 23 juni om 13:30 uur en 16:00 uur

Contact

Boschstraat 22
4811 GH, Breda
+31 76529 99 00info@royalroots.nl

Blijf op de hoogte


Website Stedelijk Museum Breda
Website Bredamarketing
Website Breda