Ga direct naar: Hoofdinhoud
Bezoek

Blind Floor

Ontdek de Blind Floor, een kunstwerk geïnspireerd op de mysterieuze oogtegels uit het Kasteel van Breda. Lees hieronder meer.

Kasteelplein

11 junitot02 juli 2023

Blind floor yoga

De Spaanse kunstenaar Javier de Riba heeft op verschillende plaatsen in Spanje, maar ook in Oostenrijk en China, geschilderde tegelvloeren gemaakt. In opdracht van Blind Walls Gallery heeft hij een ontwerp voor een nieuwe tegelvloer op het Kasteelplein in Breda gemaakt.

Javier de Riba liet zich inspireren door de oogtegelvloer van het Kasteel van Breda. Door te spelen met de vorm en kleur van de oogtegels geeft hij een eigentijdse draai aan de geschiedenis.

Hij bracht de vloer met een groep enthousiaste vrijwilligers tot leven. Samen creëerden ze het unieke patroon wat resulteerde in de Blind Floor. Van 18 juni t/m 2 juli dient het kunstwerk als podium voor allerlei activiteiten en events. Wil je hier bij zijn? Bekijk hieronder het programma.

Programma

Kom de Blind Floor zelf ontdekken en ervaren! Van 18 juni t/m 2 juli vinden er verschillende activiteiten plaats op het kunstwerk. Kom je meedoen? Voor meer informatie en aanmelden klik je op de link van het evenement. 

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk, het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Blind Floor
Javier de Riba
Blind Floor schilderen

Joost van Asch

Joost van Asch

Joost van Asch

Joost van Asch

Joost van Asch

Contact

Boschstraat 22
4811 GH, Breda
+31 76529 99 00info@royalroots.nl

Blijf op de hoogte


Website Stedelijk Museum Breda
Website Bredamarketing
Website Breda